🧑‍🎓Сьогодні свій перший документ про освіту отримали дев’ятикласники закладів загальної середньої освіти Ірпінської громади.

👍964 випускники здобули базову загальну середню освіту, 100 з них за високі досягнення у навчанні отримали свідоцтва з відзнакою.

🫶На шкільних подвір’ях та у святкових залах вирувало справжнє свято, мить щастя та гордості за наше майбутнє – наших випускників. 🙏І навіть тривога та ракетна небезпека не зіпсували святковий настрій. Наші незламні та стійкі діти навчилися гідно тримати стрій і готові впевнено крокувати вперед.

💙💛Слова вдячності від випускників були адресовані вчителям та батькам, які попри все знаходили сили та можливості навчати та виховувати, які своєю турботою та розумінням підтримували і надавали сил.

🥰Дорогі випускники, Вітаємо вас із завершенням навчання! Пишаємося кожним із вас та бажаємо знайти свій єдиний та правильний життєвий шлях, а тим, хто вирішив продовжити навчання у школі – гарного відпочинку і до зустрічі у 10 класі! 💐

🇺🇦Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися.

💙💛Тримаймо освітній стрій разом

Ірпінський ліцей №1Ірпінський ліцей 3Ірпінський академічний ліцейІрпінський ліцей інноваційних технологійМихайлівсько – Рубежівський ліцей Ірпінської міської радиІрпінська гімназія “Освіта”Козинцівська гімназія Ірпінської міської радиІрпінський академічний ліцей «Мрія»ІРПІНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ «ЛІНГВІСТ» ІМЕНІ ЗАРІФИ АЛІЄВОЇ