Відбувся перший етап реалізації проєкту створення курсів відеоуроків на платформі дистанційного навчання Moodle.

У розділі «Дистанційні технології» на нашому сайті до вашої уваги п’ять пілотних відеоуроків кращих педагогів міста, записаних в умовах вимушеного карантину,  які закладуть основу навчальних курсів на базі  Moodle.

  • Урок  географії від Олега Горового, вчителя географії Ірпінської СЗОШ№12, лауреата ( ІІ місце ) Всеукраїнського етапу конкурсу професійної майстерності «Учитель року-2019».
  • Урок історії – від Івана Козака, учителя Ірпінської ЗОШ№13, переможця обласного етапу конкурсу професійної майстерності «Учитель року-2020».
  • Уроки зарубіжної літератури – від Лесі Харітоненко, директора Ірпінського НВО «ІЛІТ-МАН», переможця обласного етапу конкурсу професійної майстерності «Учитель року-2020».
  • Урок математики для початкових класів за технологією «Росток» — від  Лесі  Литвин  директора Ірпінської ЗОШ№17.

Наразі представлені відео уроків, а додаткові навчальні матеріали, презентації, завдання  і інші цікаві матеріали знаходяться на платформі дистанційного навчання Moodle,  яка перебуває у процесі формування структури та системи доступів для учнів та педагогів. Задля забезпечення можливості  доступу до платформи 25 березня 2020 року міським  координатором  платформи дистанційного навчання Moodle, учителем математики Ірпінського НВО «ІЛІТ-МАН»  Богданом Пацаєм на цій платформі проведено навчальний вебінар для шкільних координаторів. Управління освіти в науки докладає максимум зусиль для ефективної роботи в умовах дистанційної освіти.