Добігає кінця другий тиждень роботи закладів загальної середньої освіти міста Ірпеня, селищ Ворзель, Гостомель та Коцюбинське у віддаленому режимі з використанням різних форм та методів дистанційної освіти. Окрім освітнього процесу педагоги проходять он-лайн навчання, відвідують вебінари, он-лайн конференції, спілкуються, обмінюються досвідом, роблять все можливе і неможливе задля якісної освіти. Своєю концепцією поділилися педагоги Ірпінської СЗОШ №2, де на період карантину, з метою якісного дистанційного навчання, на сайті школи створено рубрику «Дистанційне навчання», у якій є папки кожного класу, а в них завдання з усіх предметів на поточний тиждень. Вчителі закладу готують завдання відповідно до календарно-тематичного планування, в ході роботи використовують різноманітні електронні ресурси та посилання на відеоматеріали до уроків

http://www.irpin-school2.edukit.kiev.ua/distancijne_navchannya

На сторінці школи у Facebook педагоги постійно діляться доступними ресурсами для онлайн-навчання учнів

https://www.facebook.com/groups/school2.irpin

Вчителі працюють з учнями у соціальних мережах, використовують онлайн-сервіси, такі як канали на YouTube, Google Classroom, ClassDojo, Zoom, використання безкоштовного сервісу онлайн-тестів освітнього проєкту «На Урок», LMS-платформ (Learning and Management System) тощо.

Учні проінформовані та залучені до перегляду відеоуроків на телеканалі «Київ» у YouTube.

Педагогами також проводяться онлайн-уроки та онлайн-консультації з допомогою Skype та  Viber.

Роботи, які виконують учні, надсилаються у фотоформаті на електронну пошту вчителів для перевірки, оцінюються відповідно до критеріїв і відправляються учням назад, чим забезпечується зворотній зв’язок з дітьми. 

Гарного всім настрою та здоров’я