Спеціалісти ІРЦ ІМР, які розуміють, що роботу з дітьми з особливими потребами та їх батьками не можна припиняти, налагодили можливість спілкування з дітьми з особливими потребами та їх батьками за допомогою дистанційних технологій.
Щодня наші спеціалісти радять корисні матеріали для роботи з дітьми, публікують пости з порадами на сторінках Facebook у групах: «Інклюзивно-ресурсний центр Ірпінь», «Логопед-дефектолог, психолог», «Корекційний педагог (дефектолог) Ірпеня». Там же є посилання на матеріали на онлайн-ресурсах.
На сторінках Blogger (веб-сервісі «Інклюзивно-ресурсний центр Ірпінської міської ради» (https://dinadefectologlogopedblogpostcom.blogspot.com/
) та «Логопед-дефектолог, психолог (Ірпінь)» (https://logopedirpin.blogspot.com/) розміщується багато дидактичного матеріалу.
Кожного дня спеціалісти спілкуються з батьками через електронну пошту або соціальні мережі, зокрема Viber групу. Адже дуже важливо підтримати батьків в цей важкий час, бо вимушений карантин-це справжній виклик для батьків.
Директор центру, Діна Тимошенко-Ушакова (логопед-дефектолог, психолог), почала використовувати для проведення занять для дітей з особливими освітніми потребами та вебінарів для батьків і педагогів популярний сервіс для проведення вебінарів Zoom та відео-конференції з використанням програмного забезпечення Skype.
Якщо ви маєте в сім’ї дитину з особливими освітніми потребами і потрібна наша допомога, тоді зверніться у вайбер за телефоном 0959307284 і фахівці центру з радістю допоможуть вам у пошуках стимулів для занять.