Під таким гаслом працюють педагоги та гуртківці Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня.
Діти, знаходячись вдома, творчо підходять до навчання. Якщо сумують за екскурсіями до зоопарку, то тварин можна зробити власними руками з бісеру ( вихованці гуртка «Умілі ручки», керівник Анна Ширінкіна).
Вихованці військово-патріотичного гуртка «Ратібор» (керівник Сергій Забавський), вивчають біографію та життєвий шлях видатних військових. Об’єднавшись в онлайм режимі, створюють презентації, які в майбутньому можна буде презентувати на обласних краєзнавчих конкурсах.
Гуртківці Ольги Миколаївни Кушнір ( «Мій рідний край») дистанційно вивчають історію та природу рідного краю. Дітям було дано завдання: підготувати загадки про природу, спостерігати за змінами у природі з вікна свого будинку чи квартири, розробити кросворди на тему української культури та інші. Вони із задоволенням виконують цікаві завдання, які потім можна використовувати в школі, а при узагальненні матеріалу – на краєзнавчих конкурсах.
Також вихованці Центру творчості і далі продовжують челендж з образотворчого мистецтва на підтримку українських лікарів «Дякуємо лікарям..», і літературний конкурс авторської поезії «Віруси та здоров’я».
Педагоги закладу позашкільної освіти роблять все можливе, щоб їх вихованці не сумували і розвивалися творчо та після закінчення карантину із ще більшим задоволення повернулися до Центру творчості!