Вітаємо дівчат з команди Ірпінської ЗШ І-ІІІ ступенів № 13 «Максимум»та їх керівника, учителя громадянської освіти Олену Шпильковську, які вибороли ІІ місце на Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченому Всесвітньому Дню Землі, в номінації «Громадська думка» . А також вітаємо з першим місцем СвітликДар’ю, яка перемогла в тематичній сесії «Етичне лідерство» і стала кращою серед 14 учасників.
Чотири насичені дні у режимі онлайн випробували дівчат на міцність та професійність. Для того,щоб представляти свою команду у фіналі, дівчата виконували завдання ще заочного туру : знімали відео, готували програми. Керівник команди Олена Шпильковська висвітлювала роботу команди у своєму власному блозі. Боротьба булла досить гострою, особливо враховуючи технічніо собливості проведення Фестивалю під час карантину. Онлайн дискусії, виготовлення постерів, захист власної думки та проєктів у підсумку дали чудовий результат! Друге місце серед 14 команд!
Вітаємо Олену Шпильковську, Світлик Дар’ю, Дубас Ірину, Оропай Анну з високими досягненнями! Бажаємо подальших успіхів та перемог!