21 квітня 2020 р. в режимі онлайн було проведено третє заняття обласної педагогічної студії Оксани Миколаївни Жовнір, керівника гуртків декоративно-ужиткового напрямку, з теми «Традиції та інновації в освітній діяльності гуртка декоративно-вжиткового мистецтва».

У ході заняття учасники обмінялися досвідом та враженнями від роботи, провели авторські майстер-класи з виготовлення декоративних виробів. А також подякували за можливість творчого спілкування, фахового розвитку та побажали один одному нових творчих звершень.
Тепер, ми можемо впевнено стверджувати, що керівники гуртків Київщини – це – висококваліфіковані педагоги, які мають постійне бажання – самовдосконалюватися, більше працювати над собою та бути креативними.
Під час всіх занять панувала атмосфера співробітництва, взаємодії, виникало бажання знаходити нові підходи до навчально-виховного процесу. Цей захід допоміг систематизувати накопичені знання, відкрив нові можливості для творчих задумів для педагогів-позашкільників.
Усі бажаючі можуть приєднатися до мистецького воркшопу та познайомитися з матеріалами віртуальних майстер-класів та авторськими методичними розробками слухачів педстудії на Веб-сайті педстудії.