В Ірпінській ЗШ #13 в умовах карантину вирує активне, насичене, творче шкільне життя.
13 квітня оголошено про початок традиційного шкільного конкурсу-фестивалю “Школа має талант”, який проводиться вже вп’яте! Усі діти, які проявили бажання, змогли долучитися до конкурсу та продемонструвати власні таланти за чотирма номінаціями: вокал, хореографія, гра на музичних інструментах та оригінальний жанр.
Умови проведення конкурсу, відеороботи та голосування оголошено на Telegram каналі “Гостомельська школа”, де висвітлюються всі цікаві подіі та інформація. Варто зазначити, що у фінал вийшли 37 учасників!
Цього року у проведенні конкурсу допомагають висококваліфіковані члени журі – справжні фахівці у своій галузі! Родзинкою цьогорічного конкурсу стало відкрите голосування глядачів: кожен може віддати свій голос за одного учасника в кожній номінаціі. Голосування завершується 10 травня о 24.00! Оголошення переможців відбудеться 13 травня! А поки триває голосування, хочеться подякувати активним батькам, які у цей нелегкий час знаходять час, слова підтримки, щоб допомогти розкритися своім діткам!