Залучення дітей та молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, розвиток креативних ідей та стимулювання розвитку творчого пошуку  – це один із аспектів роботи нашого закладу позашкільної роботи.

Цей навчальний рік склався не простим для керівники гуртків Центру творчості. Педагоги пристосовувалися до проведення дистанційного навчання зі  своїми вихованцями. Але, незважаючи на всі обставини, гуртки працювали, вихованці та педагоги закладу приймали участь у різноманітних конкурсах протягом всього навчального року.

І на сьогоднішній день вихованці Центру творчості брали участь у 43 конкурсах, виставках та фестивалях різних рівнів.

Результати цього навчального року:

І місця у всеукраїнських та обласних конкурсах отримали 14 гуртківців,

ІІ місце мають – 19 дітей,

ІІІ місце зайняли – 16 вихованців.

Також є ряд конкурсів де наші вихованці отримали сертифікати та є лауреатами. А ще декілька конкурсів продовжують проходити і ми не маємо ще результатів.

   Також хочеться відзначити педагогів, які доклали чимало зусиль для того, щоб  діти змогли на високому рівні показати свої здібності у місті, області та в Україні: Чіх Д.Л. («Палітра»), Жовнір О.М. (гуртки «Намистинка», «Вишиваночка», «Сувенір»), Небатова С.С. (гурток «Чарівна ниточка»), Литвиненко І.Л.(гурток «Рідне слово»), Фурлет О.М. (гурток «Сяйво»), Кушнір О.М.( гурток «Мій рідний край»), Забавський С.В. (гурток «Ратібор»), Наготнюк В.М. (гурток «Українські візерунки»). 

Щорічно у Центрі творчості проходить свято Віншування переможців та призерів міських, обласних та всеукраїнських конкурсів, виставок та  фестивалів. На жаль, цьогорічний захід  не відбудеться, але адміністрація та педагоги обов’язково знайдуть можливість відмітити всіх переможців та учасників конкурсів.

             Особливу подяку адміністрація закладу висловлює батькам, які надихали своїх дітей і підтримували у всіх починаннях, а також допомагали керівникам гуртків організовувати дистанційне навчання дітей, готуватися до конкурсів та брати участь у них онлайн.