Ірпінською міською радою в цьому році заплановано відкриття комунального закладу дошкільної освіти №12 «Смайлик», що знаходиться за адресою: м. Ірпінь, вул. Незалежності, 5А (р-н Стоянка).
   У зв’язку з цим з 10.09.2020 року розпочинається формування черги до даного садочку в електронному вигляді.
   Реєструватися (для тих, хто не зареєстрований в електронній черзі до іншого садочку м. Ірпеня) можна починаючи з 08 години 10.09.2020р. самостійно на сайті https://reg.isuo.org.
   Для батьків, чия дитина вже зареєстрована в електронній черзі до будь-якого садочку м. Ірпеня, але мають бажання потрапити до ЗДО №12 «Смайлик», надається можливість в період з 10.09.2020 по 21.09.2020 р. включно в управлінні освіти і науки за адресою: м. Ірпінь, вул. Шевченка, 3А, каб. 5, перенести свою заявку до ЗДО № 12 «Смайлик» на підставі письмової заяви (написаної власноруч, зразок додається), долучивши копію свідоцтва про народження дитини та копію документа, що підтверджує право на пільгу, передбачену чинним законодавством (якщо така є).
   ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! При перенесенні заявки з одного закладу до ЗДО №12 «Смайлик» ви вибуваєте з черги за попереднім місцем реєстрації.
   Пам’ятайте!

  • в електронній черзі можна бути зареєстрованим лише в один садок м. Ірпеня;

  • ви самостійно в електронному кабінеті не маєте можливості переводитись з садочку в садок. Функцію переводу здійснює виключно спеціаліст управління освіти за вашою заявою;
  • не видаляйте самостійно свої заявки в інші садки Ірпеня, бо поновленню вони не підлягають;
  • черга формується програмою автоматично. Основним критерієм її формування є дата створення заявки та наявність пільг.

За додатковою інформацією просимо звертатися за тел. (04597) 60768, 67000 або електронною адресою irpin.osvita@gmail.com