Сьогодні 2 вересня 2020 року заклад дошкільної освіти № 10 «Знайко» прийняв своїх перших вихованців. У закладі молодий колектив, нове приміщення і обладнання, а головне – атмосфера добра і затишку, яка сприяє швидкій адаптації дитини до умов садочку і бажанню йти до нього із задоволенням кожного дня. Працівники «Знайки» з нетерпінням чекали зустрічі з дітьми, чекали, коли заживе садочок повноцінним життям – з дитячим гомоном, веселим сміхом, щасливими дитячими посмішками.
Дітей радо зустріли їх вихователі та інші працівники садочку. Протягом дня малюки із задоволенням гралися в ігри, робили ранкову гімнастику та спілкувалися з однолітками. На прогулянці музичний керівник провів цікаву та веселу розвагу, під час якої діти отримали безліч позитивних емоцій та відчуттів.
Перший день для малят пройшов у грі і пісні, адже завдяки цій діяльності дитина розвиває свою увагу, вчиться новому із задоволенням.
Для вихованців всіх вікових груп також була проведена розвага «Подорож до чарівної країни «Здоров’я» з веселими вікторинами та конкурсами.
Працівники «Знайки» готові кожного дня зустрічати маленьких мешканців нашого міста, зігріваючи їх теплом своїх сердець, даруючи любов і ніжність.