Ще вчора всі школи міста Ірпеня та селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське успішно розпочали освітній процес в умовах карантину, пов`язаного з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, з дотриманням протиепідемічних вимог.
Попри це, у зв’язку з підтвердженим випадком захворювання на COVID-19 у працівника Ірпінської загальноосвітньої школи І ступеня № 15, який перебував у контакті з іншими працівниками закладу, враховуючи особливості початкової школи (невелика кількість дітей та вчителів), дотримуючись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України, з метою створення безпечних умов навчання та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, освітній процес в Ірпінській загальноосвітній школі І ступеня №15 у період з 03.09.2020 року по 15.09.2020 року буде організовано з використанням дистанційних технологій.
Сподіваємося на розуміння та підтримку батьків. Адже безпека учнів та вчителів є головним пріоритетом в освітньому процесі.

                                                                  Управління освіти і науки Ірпінської міської ради