Відкриті, щирі, талановиті, творчі та креативні – саме такі перші слова спадають на думку про  педагогів – позашкільників Приірпіння.  Когорта керівників гуртків   відіграє важливу роль у формуванні дітей та учнівської молоді. Заклади позашкільної освіти   Ірпінського регіону є найбільш гнучкими з точки зору надання освітніх послуг.

У позашкільних закладах займаються юні художники, музиканти, танцюристи,  техніки, туристи, краєзнавці, солісти віком від 5 до 18 років. Творчому зростанню юних талантів сприяють їх наставники – керівники гуртків, які  залучають молоде покоління до участі у міських, обласних, Всеукраїнських конкурсах екологічної, валеологічної  та гуманітарної спрямованості, а також у фестивалях, виставках, природоохоронних акціях.  Вони  навчають і  підтримують вихованців, дають можливість не тільки спробувати себе у різних видах творчості, а ще і  сприяють обранню майбутньої професії. 

У країні «позашкілля»  живе дух творчості, таланту та дитячої радості. У минулому навчальному році вихованці взяли участь близько у 50 різнопланових масових заходах, де 85 вихованців гуртків та студій вибороли перші та призові місця в обласних та Всеукраїнських конкурсах. Підготували призерів йталановиті та креативні педагоги-позашкільники: Кривенко О.І., Корчовна Л.С., Адамчук Т.А, Мельник О.В., Чиренко О.В. , Світельська Т.О., Ромашко Л.В., Шатернікова А.В., Обозова О.В., Матковський І.Ю., Махнівська Є.М., Дорошенко С.М., Чіх Д.Л., Литивненко І.Л., Жовнір О.М., Осипенко В.І., Фурлет ОМ., Наготнюк В.М., Небатова С.С., Кушнір О.М., Забавський С.В. Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість!

Шановні позашкільники! Кожного дня ви з повагою та любов’ю працюєте з дітьми, плекаєте творчу, інтелектуальну, духовну і фізично розвинену особистість, запалюєте вогники таланту в серцях вихованців, навчаєте творити, досліджувати й фантазувати, підтримуєте та розвиваєте юні обдарування.

Бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди й любові,витримки  і мудрості, щоб ніколи не згасало світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії, а ваші прагнення та справи несли у світ лише розум, красу, мир і злагоду.

Нехай кожен  день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани задля  щасливого майбутнього дітей!