Сьогодні більшість із нас переконані, що де б ми не були і які б часи не настали, слово «УЧИТЕЛЬ» завжди буде атрибутом мудрості, поваги й шани до людей, які несуть знання, творять великі й прекрасні справи. Бути гарним педагогом – це бути справжнім реформатором майбутнього життя України, бути апостолом Правди й Науки. Педагогічна праця – це єднання професіоналізму та високих душевних якостей. Праця і творчість це ті два крила людського буття, поєднання яких сповнює життя людини сенсом, піднімає особистість в очах інших, викликає почуття поваги. Учитель – це завжди творець!  Інакше не може бути. Сьогодні, напередодні професійного свята, вітаємо творчих учителів, нашу гордість, освітянську еліту – учасників, лауреатів та переможців  конкурсів фахової майстерності!

Більш ніж за  30 років міський конкурс «Учитель року» відкрив сотні нових імен талановитих педагогів Приірпіння! Сьогодні вони зросли професійно, посіли керівні посади, залучені до розбудови Нової української школи. Цей конкурс об’єднав відданих своїй справі, творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми надбаннями вчителів. Щороку маємо лауреатів обласного етапу конкурсу, а 2020 рік приніс перемогу в області Козаку Івану Федоровичу (ЗОШ №13, номінація «Історія») та Харітоненко Лесі Анатоліївні (ІЛІТ – МАН, номінація «Зарубіжна література»). Назавжди залишиться в пам’яті 2019 рік, коли перемогу в обласному та звання  лауреата у Всеукраїнському етапі конкурсу здобув Горовий Олег Володимирович (СЗОШ №12, номінація «Географія»)! Сподіваємося, що цьогорічній конкурс «Учитель року-2021» розширить коло переможців, адже вже зареєструвалося 11 учасників! З приємністю відзначаємо, що вже два рази поспіль наші вчителі є переможцями та лауреатами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий інноваційний урок з фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»: Федорова Олена Володимирівна (СЗОШ №2, 2019 рік, переможець) та Бесідовська Наталія Юріївна (ЗОШ №18, 2020 рік, лауреат).

Шановні конкурсанти, переможці, лауреати професійних конкурсів! Вітаємо вас з Днем працівників освіти та дякуємо за творчість, оптимізм, позитивні емоції, можливість побачити нестандартні підходи, інноваційні методики, за найцінніші хвилини спілкування та обміну досвідом.

Бажаємо іти по життю переможцями та підкорювати нові вершини!