Ірпінська міська рада та управління освіти і науки вітає з 25-річчям шкільну учнівську організацію «Країна Роксоланія» Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 12  з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики), яка була заснована 28 листопада 1995 року і є переможцем Всеукраїнського конкурсу на кращу модель учнівського самоврядування. Такий тривалий час діяльності організації свідчить про дієвість та ефективність цього проекту, підтримку учнів та вчителів, які у складі класів-суцвіть входять до її складу. Головна ідея «Країни Роксоланії» — «Найвище благо людини – це її особистість!» втілюється шляхом формування особистості з глибоко усвідомленою громадянською позицією і забезпечує комплексний виховний вплив на учнів із залучення їх до активної та систематичної участі у вирішенні важливих питань життя класу та школи.
Щороку до дня заснування «Країни Роксоланії» у школі готувалось велелюдне свято, друзі та партнери з усієї України та різних куточків світу вітали школярів. Однак, життя в умовах світової пандемії внесло свої корективи : святкування ювілею у звичному форматі стало неможливим, але тепло сердець усіх причетних до діяльності «Країни Роксоланії» і надалі хай зігріває та надихає усіх її мешканців!
Бажаємо суцвіттям зірок педагогічного та учнівського колективів творчих злетів, втілення креативних ідей і проектів та міцного здоров’я