Комунальним закладом Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» було проведено обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Вихованці закладів позашкільної освіти м. Ірпеня взяли активну участь у зазначеному конкурсі. Цьогоріч виставка-конкурс проходила дистанційно. Cвої експонати учасники зареєстрували он-лайн, а члени и журі переглянули творчі роботи та оцінили їх. Критеріями оцінювання конкурсних робіт були: повнота  розкриття  теми, цілісність художнього враження,  оригінальність  твору, рівень володіння технікою виконання, матеріалом, творчий підхід  (забороняється копіювання та запозичення тем тощо), охайність роботи,  дотримання вимог положення конкурсу. Слід зазначити, що на конкурсі-виставці було багато яскравих робіт з цікавими креативними рішеннями і новими художніми прийомами. У роботах виражено бачення сучасності у поєднанні з народними традиціями.

За рішенням журі переможцями конкурсу “Люби і знай свій рідний край” визнано:

– ІІ місце у номінації “Відеоролик”, на тему “Як ми допомагаємо зберегти довкілля” юні екскурсоводи та лідери еко-стилю ІЦПО Мокляк К., Бурлачук Н,. Войналович Я., Крюкова Д. (керівник Войналович П.І.) ;

– ІІІ місце у номінації “Екологічна стежка”, на тему «Зелений лицар » вихованець ІЦПО Газей В. (керівник Світельська Т.О.) та Малинюк Є., вихованець ЦТДЮ, номінація «Казка», на тему «Як врятувати нашу планету від сміття» (керівник Литвиненко І.Л.)

Переможці конкурсу отримали нагороди та подарунки від департаменту екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації.Щиро вітаємо переможців і бажаємо нових творчих звершень.