Сьогодні відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з 10 навчальних предметів. Участь у тестуванні взяли 268 осіб із 298 зареєстрованих. Було організовано роботу 22 аудиторій, залучено 55 працівників. Для отримання результатів пробного ЗНО учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» упродовж 10–14 квітня. Окрім цього є можливість додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома.
Дякуємо відповідальній за пункт тестування Університету державної фіскальної служби України Тарнавській Валентині, керівникам закладів освіти Ірпінської міської територіальної громади, усім залученим до роботи за високий рівень організації та проведення тестування.
Нагадаємо, що основна сесія ЗНО у 2021 році розпочнеться 21 травня тестуванням з хімії та завершиться 15 червня випробовуванням з географії. Кожен учасник мав право обрати 5 предметів 4 з яких визначити як предмети для проходження ДПА у формі ЗНО. Учасники основної сесії ЗНО до 30 квітня зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань
Звертаємо увагу, що учнів, які завершують здобуття початкової (4-ті класи) та базової загальної середньої (9-ті класи) освіти, звільнено від проходження державної підсумкової атестації у 2020/2021 навчальному році.