10 квітня 2021 року відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання в пункті тестування, який розміщений в Університеті державної фіскальної служби України. Пункт повністю готовий до проведення відповідно вимог. У закладі буде організовано роботу 22-х аудиторій, залучено до роботи більше 55-ти працівників. Нагадуємо, що всі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу в пункти тестування, так і впродовж усього періоду оцінювання: учасники мають перебувати в масках, мати маленькі дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції із іншими учасниками тестування.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки на яких розміщені запрошення-перепустки з вказівкою часу та місця проведення. Окрім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожний зареєстрований учасник / кожна зареєстрована учасниця зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома.

Для отримання результатів пробного ЗНО учасникам потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» упродовж 10–14 квітня.

Просимо учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома. У разі якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Бажаємо успіхів. Будьте здорові.