До недавнього часу важко вірилося, що епідемія коронавірусу може охопити всю планету і стати пандемією, що біда може постукати  в будь – який будинок  і сім’ю. І не важливо скільки тобі років, дитина ти чи дорослий.

        Саме заради збереження здоров’я, безцінного скарбу  вихованців дитячих садків, заклади дошкільної освіти  потягом трьох тижнів працюють без дітей.

        Керівники закладів дошкільної освіти визначили  особливості провадження освітнього процесу в умовах карантину у своєму закладі, відповідно до наявних ресурсів та побажань батьків.

        Знаючи індивідуальні та психологічні можливості  наших невгамовних малюків, що не можуть довго сидіти без руху та ігор,  педагоги закладів дошкільної освіти   організували дистанційне спілкування з ними та їх батьками через соціальні мережі. Дітям і батькам пропонують провести досліди, подивитися майстер-клас або  відео розробленого заняття. Після чого дошкільнята можуть зробити поробку , намалювати малюнок  на певну тему,   взяти участь в захоплюючому занятті, продовжуючи підвищувати свій рівень розвитку.         

        Працівники  дитячих садочків надзвичайно сумують  за дітками, готуються до зустрічі з ними : проводиться посилена дезінфекція всіх приміщень, підфарбовуються  драбинки та гірки на майданчиках, ремонтуються посібники та обладнання.

        Всі разом працівники  дошкільних закладів готують майданчики закладів до прийому дітей: дружно висаджують кущі, дерева, розсаду квітів. Робота кипить.  

        Головне побажання єднає  всіх – щоб кожен день перебування дітей в садочку  наповнював їх життя радістю, а серце – добротою.

         Бажаємо Всім терпіння, стійкості духу і міцного здоров’я.

                             З нетерпінням чекаємо на дітей…