Музичне виховання – це не виховання музиканта,
а насамперед – виховання людини. (В.О.Сухомлинький)

Музика є одним із наймогутніших засобів виховання, який надає естетичного забарвлення духовному життю людини.
Навчання музиці важливо для кожної дитини, але намагатися “виростити” професійного музиканта з кожної дитини неможливо і не потрібно. А побачити чи є у дитини музичні здібності можна лише в процесі навчання, більш того, саме в процесі навчання відбувається і розвиток музичних здібностей. Заняття музикою необхідні кожній дитині, вони допомагають її загальному розвитку, допомагають розвинути відчуття прекрасного, покращують характер дітей і благотворно впливають на їх психологічний стан.
На базі Ірпінського центру позашкільної освіти розпочинає роботу музична студія “МYZIKALKA”. Керівник Дмитро Юрійович Дзюба в комплексі працює над розвитком слуху, голосу, музично-ритмічних рухів дітей.
Вихованців студії віком від 5 до 18 років чекає лагідна, приємна для кожної дитини атмосфера, яка допомагає увійти у чарівний світ музично-естетичних образів і почуттів. Діти матимуть змогу навчитися вокалу та звукозапису, грати на музичних інструментах: барабанах, бас гітарі, електричній гітарі, клавішних інструментах.
Музична студія ” МYZIKALKA ” працюватиме за адресою: вул. Шевченка 2А/2 м. Ірпінь, Київська обл., записатися можна за телефонами: (04597)63-286; (050)5934155.