Сьогодні відбулося свято прощання з дитинством для 436 випускників дев’яти закладів загальної середньої освіти. Вони отримали свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти. Переповнює гордість за наших відмінників. 27 учнів завершили навчання на високий рівень та отримали 24 Золотих та 3 Срібних медалі. Окрім цього, 40 випускників Ірпінської міської територіальної громади отримали Похвальні грамоти за високі досягнення у вивченні окремих предметів.

Дорогі наші, діти! Позаду довгий шлях здобуття та пізнання, а попереду нові можливості та перспективи. Будьте успішними, оберіть для себе свою єдину стежину, яка приведе вас до реалізації усіх мрій і бажань. Не забувайте свою школу – пам’ятайте що на вас завжди чекають з відкритою душею ваші вчителі. Обов’язково подякуйте батькам за підтримку, за те,що вони завжди поряд.

Ми віримо у вас! Ви – наша надія! Ви – наше майбутнє! Щасливої долі! Ірпінська школа №17 , Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа №2 , Ірпінський ліцей 3 , Ірпінський академічний ліцей , Михайлівсько – Рубежівський заклад загальної середньої освіти Ірпінська СЗШ І-ІІІ ст художнього профілю 1 ім А С Макаренка, Ірпінська СЗОШ #12., НВО “Освіта ” ШРРД “Джерельце” , Ірпінський Ліцей Інноваційних Технологій