30 червня-2 липня 2021 року на Київщині пройшов регіональний тиждень, організований Всеукраїнською Асоціацією ОТГ.
«Регіональний тиждень» – комплексний підхід адресних інформаційних, навчально-консультативних, організаційних заходів для членів Всеукраїнської Асоціації ОТГ, впровадження яких сприятиме ефективному розвитку Регіональних Відділень у різних сферах діяльності.
2 липня відбулось засідання фахової мережі керівників органів управління освітою територіальних громад у якому взяла участь заступник начальника управління освіти і науки Ірпінської міської ради Олена Ковтун.
Відкрила засідання Голова Платформи «Якісна освіта» Всеукраїнської Асоціації ОТГ, Веліна Заяць та запросила учасників заходу до активної співпраці та комунікації: «Сфера освіти сьогодні є надважливою складовою роботи територіальних громад, оскільки саме ця сфера є основою формування майбутнього наших громад та України в цілому”.
Під час засідання організатори презентували результати діяльності Платформи у 2020 році та у першому півріччі 2021 р., озвучили актуальні напрями та питання над якими наразі працює Всеукраїнська Асоціація ОТГ у сфері освіти. Учасники засідання окреслили перспективи розвитку фахової мережі, а також обговорили подальший план роботи Платформи у 2021 році.
За результатами засідання буде створено фахову мережу освітян територіальних громад Київської області для продовження професійної комунікації.