У перший літній день в Україні як і у всьому світі відзначається радісне і тепле свято – День захисту дітей, надії і майбутнього нашої держави. Сьогодні діти не повинні жити у світі, де є жорстокість, біль та насильство. То ж бажаю кожній дитині міцної сім’ї і безтурботного дитинства.
2021-2022 навчальний рік в українських школах завершується в умовах повномасштабної війни з російською федерацією. Підлий ворог руйнує не лише заводи, аеропорти, мости, лікарні, церкви та будинки, він щохвилини руйнує майбутнє наших дітей, бо забрав у них можливість навчатися. Ще ніколи учні не перебували і не завершували навчальний рік у таких складних та непередбачуваних умовах.
У цей непростий для нас усіх час, хочу висловити слова подяки усім вчителям за самовіддану працю, за вічний неспокій та педагогічну мудрість, за бажання працювати та організовувати освітній процес в особливих умовах праці, пов’язаних з війною. Усім нам нелегко проте кожен із нас вкладає частинку себе в нашу перемогу. Щиро зичу вам життєвих сил і натхнення, мирного неба, тиші, спокою та світлих надій.
Особливу вдячність висловлюю батькам учнів за те, що у будь-яких життєвих ситуаціях захищаєте дітей і дбаєте про їхнє право на освіту, за любов і піклування, за плідну співпрацю з педагогами, за роуміння і толерантність. Ваша підтримка у великій мірі допомагає подолати виклики сьогодення, наскільки б важко психологічно це не було.
Учням бажаю віри і впевненості у завтрашньому дні, зичу добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках.
Дорогі випускники 2022 року! Ось і залишаються позаду ваші шкільні роки, в які життя вносило багато коректив. Спочатку пандемія ковіду – захисні маски, он-лайн уроки, спілкування в zoom, тепер навчання в умовах воєнного стану. Найбільш безтурботна та щаслива пора життя перетворилася на мрії та плани. Бажаю вам, дорогі випускники, щоб подальший життєвий шлях був щасливий, сповнений лише гарними подіями і здобутками. Будьте мудрими, завзятими, активними. Не втрачайте своїх можливостей, розвивайтеся, вчіться і боріться за свою свободу.

З вірою у майбутнє України ми обов’язково переможемо!🇺🇦💙💛

Начальник управління освіти і науки
Ірпінської міської ради
Олег БІЛОРУС
school1.irpinosvita Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа №2 Ірпінський ліцей 3 Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа №12 ім. З. Алієвої Ірпінська школа № 17 Нво ” Освіта” Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук Ірпінський академічний ліцей Козинцівська гімназія