Ірпінь – одне з перших міст, яке найбільше на собі відчуло жахіття військового втручання російської федерації. Протягом лютого-березня 2022 року на території нашого міста, що стало  на захист столиці України, велися активні бойові дії, внаслідок чого інфраструктурі Ірпінської міської територіальної громади було завдано значної шкоди.

        У результаті бомбардувань, розриву снарядів, пожежі руйнувань та пошкоджень різного ступеня зазнали практично всі заклади освіти, в т.ч. дошкільної. А тому їх відбудова є наразі,  пріоритетним завданням Ірпінської міської ради.

         Сьогодні Ірпінь оговтується після ворожих тяжких поранень, відновлюють роботу суб’єкти господарювання, повертаються жителі, в т.ч. малеча. Це породжує потребу у роботі садочків.

         Враховуючи численні звернення батьків щодо необхідності роботи закладів дошкільної освіти, Ірпінською міською радою прийнято досить непросте рішення про відновлення роботи з 06.06.2022р. в черговому режимі закладу дошкільної освіти №3 «Сонечко», що знаходиться за адресою: вул. Вериківського, 1, який пошкоджено найменше.

        В садочку створено належні умови для безпечного, комфортного та змістовного перебування наших діточок.

        Звертаємо Вашу увагу! Перевагу під час зарахування до чергового садочка будуть мати діти, батьки яких працюють в установах, організаціях, на підприємствах міста, в першу чергу критичної інфраструктури. Підставою для зарахування є заява від батьків з вказаним місцем роботи. Заяву необхідно подати до управління освіти і науки Ірпінської міської ради, що знаходиться за адресою: м.Ірпінь, вул. Шевченка, 3а.

       З метою адаптації дітей та вивчення потреби у додаткових місцях в перші дні садочок буде працювати з 9.00 до 13.00 без організації харчування вихованців. 

       Просимо з розумінням віднестися до такої ситуації.       

Додаткову інформацію можете отримати у спеціаліста з  дошкільної освіти управління освіти і науки Ірпінської міської ради  Заєць Галини Степанівни за тел. (04597) 60-768,   (04597) 67-000.