Промайнули дев’ять років шкільного життя наповнені новими знаннями та відкриттями, новими знайомствами,які переросли у міцну дружбу у великій шкільній родині.
У 2022 році 882 учні ЗЗСО Ірпінської міської територіальної громади здобули базову загальну середню освіту. 79 учнів завершили навчання на високому рівні і отримали свідоцтва з відзнакою.
Дорогі випускники! Цей, останній рік навчання, був не легким для кожного з вас. Але не дивлячись на труднощі та випробування, ви доклали максимум зусиль щоб сьогодні з гордістю отримати свій перший освітній документ. Це результат вашої спільної праці з вчителями та батьками,які постійно були поруч і підтримували в тяжку хвилину.
Ірпінська міська рада та управління освіти щиро вітають випускників із закінченням школи. Бажаємо впевнено крокувати до своєї мрії. Нехай обраний шлях буде успішним і обов’язково під мирним небом.
Не сумуйте, що сьогодні ви не побачилися з усіма однокласниками та вчителями, не змогли зайти до рідної школи. Ми віримо,що зовсім скоро вас об’єднає Перемога і ви зустрінетеся у рідному місті.
Пишаємося вами усією громадою. Ми віримо у вас! Ви – майбутнє вільної незалежної України!


Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа №12 ім. З. Алієвої Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа №2 Ірпінський ліцей 3 Ірпінська школа № 17 Михайлівсько – Рубежівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Козинцівська гімназія Ірпінська школа №17