З 24 грудня 2022 року у закладах загальної середньої освіти Ірпінської міської територіальної громади розпочинаються зимові канікули.
Завершився І семестр 2022-2023 н.р. Це був найдовший та найскладніший семестр для усіх учасників освітнього процесу. Без перерви на канікули, організація навчання за різними формами, робота в ІІ зміни, створення безпечних умов у закладах та облаштування укриттів, систематична відсутність світла та зв’язку, повітряні тривоги – саме в таких умовах працювали школи. Але попри виклики та випробування спільними зусиллями за підтримки Ірпінської міської ради ми зробили все можливе для забезпечення неперервного освітнього процесу.
Щиро вдячні педагогічним працівникам за професіоналізм та витримку. Дякуємо батькам за розуміння та підтримку. За те, що завжди поруч і готові прийти на допомогу. Пишаємося нашими учнями. Їхня наполегливість та прагнення до знань допомагають подолати всі перешкоди.
Для усіх нас це був новий власний досвід роботи. Зроблені висновки, проаналізовані позитивні та негативні результати, які обов’язково будуть враховані у подальшій роботі. Цінуємо думку кожного – це допомагає стати нам кращими.
Бажаємо усім учням гарного відпочинку. Нехай канікули будуть змістовними, корисними та безпечними. Нагадуємо, що ІІ семестр 2022-2023 н.р розпочнеться 23 січня 2023 року.
Низький уклін ЗСУ за можливість вчитися та навчати 💙💛 Бережіть себе. Разом до Перемоги!🇺🇦