Наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення.
26 грудня 2022 року лідери учнівського самоврядування Ірпінської міської територіальної громади взяли участь в івент-зустрічі для представників органів учнівського самоврядування Гостомельської, Ірпінської, Бучанської та Коцюбинської територіальних громад.
Захід відбувся в рамках проектів обласної ради дітей Київщини «100 добрих справ» та «Маршрути співпраці». З вітальним словом до присутніх звернулася координатор обласної ради дітей Київщини Олена Лісовенко. Учасники обговорили планування діяльності ради лідерів у 2022-2023 навчальному році, роль лідерів в організації освітнього процесу в умовах воєнного часу та висловили сподівання на подальшу співпрацю і продовження проекту «Привіт, сусід».

Візитівку та досвід роботи Ради лідерів Ірпінської МТГ презентувала заступник голови ради лідерів учениця Ірпінського ліцею №2 Грищенко Софія.
Бажаємо учнівському самоврядуванню успіхів у реалізації усіх планів та досягнення поставлених цілей.
Разом до Перемоги 🇺🇦