За ініціативи заступника міського голови Юлії Устич з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей у закладах дошкільної освіти Ірпінської міської територіальної громади з 19 по 26 грудня 2022 року управлінням освіти і науки був проведений конкурс на кращу новорічну іграшку, виготовлену власноруч вихованцями садочків.
Дошкільнята вигадували, фантазували, творили новорічні прикраси. Членам жюрі конкурсу було непросто визначити переможців, адже кожна іграшка неповторна, зроблена з любов’ю і з натхненням майстерними дитячими долоньками.
Вітаємо переможців та призерів конкурсу:
🥇I місце – Головченко Тимофій (4,5р.) вихованець ЗДО №8 “Колібрі”, іграшка «Сніговичок»; Кирилюк Максим (6р.) вихованець ЗДО №12 “Смайлик” – іграшка «Гномик».
🥈II місце – Коробко Лев (6р.) вихованець дошкільного відділення Ірпінської гімназії “Освіта” іграшка “Кольорова гусінь”; Дудзінська Анастасія (4 р.) вихованка ЗДО № 7 “Бджілка”- іграшка «Казкові зірочки».
🥉III місце – Балашов Тимур (4р.) вихованець ЗДО №4 “Казка” іграшка «Різдвяна зірка»; Коркосенко Герман та Кіра (4р.) вихованці ЗДО№12 “Смайлик” – іграшка «Новорічні ялинки-подружки».
За побажаннями дітей конкурсу новорічні іграшки будуть передані Захисникам та Захисницям України. Дякуємо їм за кожний подарований день, у якому ми живемо і мріємо про мирне майбутнє. Сподіваємося, що ці подарунки піднімуть настрій та бойовий дух наших Героїв.
Мирного неба всім нам!