Минають останні дні 2022 року.Можливо, це не той рік, коли ми отримали все про що мріяли, але це рік, який навчив нас цінувати все те, що у нас є. Це був рік важких випробовувань та нових викликів для освітян. Він примусив нас переосмислити життєві цінності і змінити пріоритети.Але не зламав, не знищив, а показав усьому світові силу та стійкість українського народу, довів,що Україна має свою історію, територію, державність і гідна захищатися.
Щиро дякуємо усім керівникам закладів освіти, усім педагогам,які «знеструмлені» війною, але з високим почуттям відповідальностівчили та виховували наше майбутнє, наших дітей, які будуть жити у вільній незалежній Україні. Низький уклін освітянам, які з початком повномасштабного вторгнення росії, під час бойових дій та окупації міста всіма силами допомагали нашим захисникам: ставали волонтерами, забезпечували роботу гуманітарних пунктів у закладах освіти, долучалися до приготування їжі для захисників і мешканців громади, виготовлення окопних свічок, плетіння маскувальних сіток, відновлення пошкоджених шкіл і садочків та ін.
Пишаємося нашими учнями. Їх завзятість, ентузіазм, оптимізм надихали і надихають нас, дорослих, не опустити руки, не підвести, а триматися, боротися і разом наближати Перемогу.
Ми цінуємо кожного, хто був поруч і допомагав забезпечувати освітній процес. Технічні працівники, обслуговуючий персонал, працівники їдальні – це завдячуючи вам у закладах освіти було затишно і комфортно. Саме ви одні із перших долучилися до відновлення та підготовки закладів освіти до роботи у новому навчальному році. Неоціненною є допомога, батьків, які стали для освітян надійною підтримкою, партнерами та друзями.
Ми не перестаємо вірити у новорічну казку та дива. Сьогодні у всіх українців є одна спільна мрія та бажання – Перемога у війні. Тож нехай вона обов´язково здійсниться. Бажаємо у новому році сили духу і витримки. Нехай кожного з вас зігріває тепло рідної домівки, нехай кожен дочекається своїх рідних та близьких,які мужньо боронять незалежність нашої держави. Цінуйте кожну хвилину разом, дбайте про тих хто поруч, підтримуйте того, хто найбільше цього потребує і робіть усе, щоб допомогти нашим воїнам! Віримо у ЗСУ!
З новим 2023 роком! Нехай 2023 рік буде роком Перемоги!

З повагою
начальник управління освіти і наукиОлег Білорус.
school1.irpinosvita Ірпінський ліцей №2 Ірпінської міської ради Бучанського району Київської об Ірпінський ліцей 3 ІРПІНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ «ЛІНГВІСТ» ІМЕНІ ЗАРІФИ АЛІЄВОЇ Ірпінський академічний ліцей «Мрія» Ірпінська гімназія “Освіта” Ірпінський ліцей інноваційних технологій Ірпінський Ірпінська дитячо-юнацька спортивна школа Козинцівська гімназія Ірпінський ЗДО (ясла-садок) №10 “Знайко” Заклад дошкільної освіти #12 “Смайлик” м.Ірпінь