У листопаді-грудні 2022 року проводився ІІ (обласного)етап Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» серед дітей 6-17 років закладів загальної середньої та позашкільної освіти Київщини у форматі літературних творів публіцистичного характеру. У конкурсі взяли участь учні шкіл міста Ірпеня, які на власні очі бачили жахіття війни.
Діти писали про свою історію війни. Кожен рядок роботи – це особистий біль та трагедія дитячої душі. Це страшні спогади про початок несправедливої жорстокої війни проти українського народу, яка в одну мить змінила життя та спотворила дитячі мрії. Це розповідь про шлях від хаосу, розпачу, страху до усвідомлення, віри і впевненості у переможній боротьбі України за свою незалежність.
За результатами обласного етапу конкурсу серед понад 60 учасників наші діти стали переможцями та призерами у трьох вікових категоріях. Щиро вітаємо:
🥇І місце – Кіра Дрюченко, учениця 7 класу ІАЛ НУБіП, за есе «Війна за свій шлях»;
🥇 І місце – Кіріл Дацюк, учень 11 класу ІАЛ НУБіП України за есе «Через терни до зірок»;
🥈ІІ місце – Анастасія Кібзун, учениця 9 класу ІЛІТ за есе «Понівечена мрія»;
🥉ІІІ місце – Ася Войткова учениця 8 класу Ірпінського ліцею “Мрія” за есе «Війна за життя».
Пишаємося нашими учнями усією громадою. Бажаємо переможцям успіхів у ІІІ (всеукраїнському) етапі конкурсу. Дякуємо ЗСУ за можливість жити та мріяти. Спільно до Перемоги!🇺🇦💙💛
Ірпінський ліцей інноваційних технологій Ірпінський академічний ліцей hІрпінський академічний ліцей «Мрія»