15 лютого 2023 року до Ірпінського ліцею №2 завітав Посол Туреччини в Україні Ягмур Гульдере та генеральний директор LC Waikiki Ukraine Олексій Гришко.

У результаті військової агресії у березні 2022 року Ірпінський ліцей №2 зазнав значних пошкоджень та руйнувань. Було повністю зруйновано їдальню та харчоблок, вибиті вікна та двері, зазнали руйнувань дах та фасад школи, приміщення класних кімнат, місця загального користування, коридори. За сприяння пана Ягмура та компанії LC Waikiki Ukraine були проведені ремонтні роботи з відновлення приміщень Ліцею і з грудня 2022 року заклад відновив свою роботу в очному режимі.

Зі словами вдячності гостей зустріли учні та педагоги Ліцею, які показали класні кімнати, укриття та побудоване нове приміщення їдальні. Ягмур Гульдере був вражений силою духу, стійкістю характеру та позитивними емоціями, які переповнювали наших дітей, зустріч з якими проходила в укритті. З його слів – саме зараз зростає нове покоління української нації, справжніх патріотів України. Міський голова Олександр Маркушин від імені всієї громади вручив пану Ягмуру подяку за фінансову допомогу у відновленні освітньої інфраструктури громади і Ліцею №2 зокрема та пам’ятний подарунок на згадку про місто-герой Ірпінь.

Ягмур Гульдере пообіцяв і надалі співпрацювати з Ірпінською міською радою та долучитися до забезпечення шкільної їдальні та харчоблоку Ліцею необхідним обладнанням.

Щиро дякуємо посольству Туречинни в Україні за небадужіть та допомогу. Ми цінуємо підтримку друзів з усього світу – це так важливо у скрутний для України час. Особливо неоціненним у благодійній справі є участь країни, яка нещодавно сама зазнала тяжких втрат внаслідок землетрусу. Висловлюємо щирі співчуття народу Туреччини. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких благ і процвітань.🇹🇷🇺🇦

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати і навчатись!💙💛

Ірпінський ліцей №2 Ірпінської міської ради Бучанського району Київської об