Більше дронів – швидше перемога!

💢Освітяни нашої громади постійно підтримують ЗСУ, максимально долучаючись до різноманітних акцій та заходів.

🔰21 березня 2024 р. в актовій залі ліцею «Мрія» відбулася зустріч педагогів учнів та вихованців закладів освіти Ірпінської громади з представниками БО “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ІРПІНСЬКЕ ВОЛОНТЕРСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ “НЕЗЛАМНІ СЕРЦЯ”.💕

🌀Присутніх привітав начальник управління освіти Олег БІЛОРУС, який подякував всім за підтримку наших захисників, за високе почуття патріотизму та віру в нашу Перемогу. Олег Анатолійович наголосив, що тільки обєʼднавши зусилля ми переможемо ворога.

💙💛“Незламні серця” – це спільнота справжніх патріотів України, які вкладають свою частку у боротьбу за волю та незалежність Батьківщини. 🛠️Хлопці купують комплектуючі та власноруч збирають FPV-дрони камікадзе для наших воїнів.

🤝Також у співпраці з іноземними та українськими фондами доставляють нашим бійцям та мешканцям деокупованих територій цільову допомогу, опікуються декількома бригадами на різних напрямках фронту.

💪Під час зустрічі кожен мав можливість особисто поспілкуватися з волонтерами, переглянути відео про роботу доронів в реальних умовах, які безжалісно нищать ворожу техніку, побачити й потримати дрони та спробувати себе у якості пілота.

💸Для виготовлення дронів і передачі наших захисникам у закладах освіти громади були проведені благодійні ярмарки. Всього за два тижні учнями та вихованцями закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти було зібрано ✅557 757 грн.

🙏Дякуємо всім закладам освіти Ірпінської громади, які долучилися до акції:

🔸ліцею «Лінгвіст»

🔹ліцею №1

🔸ліцею «Мрія»

🔹ліцею №2

🔸Михайлівсько-Рубежівському ліцею,

🔹ЗДО №12 «Смайлик»

🔸ЗДО №1 «Лісова пісня»

🔹Козинцівській гімназії

🔸ЗДО №10 «Знайко»

🔹ІАЛ НУБіП України

🔸ЗДО №7 «Бджілка»

🔹ЗДО №5 «Червона калина»

🔸Дитячо-юнацькій спортивній школі

🔹ЗДО №3 «Сонечко»

🔸ЗДО №4 «Казка»

🔹Ірпінському центру позашкільної освіти

🔸гімназії «Освіта»

🔹дошкільному відділенню гімназії «Освіта» «Джерельце»

🔸ЗДО №6 «Рута»

🔹ЗДО «Червона шапочка»

🎼Вдячні учням ліцею “Мрія” за музичне привітання для гостей.

💙Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!💛

🇺🇦Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися.🙏

@топовые поклонникиІрпінський академічний ліцейІРПІНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ «ЛІНГВІСТ» ІМЕНІ ЗАРІФИ АЛІЄВОЇІрпінський ліцей №2 Ірпінської міської ради Бучанського району Київської обІрпінський академічний ліцей «Мрія»Ірпінський ліцей №1Михайлівсько – Рубежівський ліцей Ірпінської міської радиІрпінська гімназія “Освіта”Козинцівська гімназія Ірпінської міської радиЗаклад дошкільної освіти #12 “Смайлик” м.ІрпіньІрпінський ЗДО (ясла-садок) №10 “Знайко”Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 5 “Червона калина”Заклад дошкільної освіти 6 “Рута”Лісова ПісняЗаклад дошкільної освіти #3 СонечкоЗаклад дошкільної освіти №4 “Казка”Дошкільний навчальний заклад ясла-садок 7 “Бджілка” м.ІрпіньІрпінський центр позашкільної освітиКозинцівський ЗДО N9 (ясла-садок) “Івасик-Телесик”Ірпінська Школа Раннього розвитку дитини ДжерельцеІрпінська дитячо-юнацька спортивна школа