🌿🌼🌷На вулиці вже справжня весна і лагідне сонце заглядає у шкільне вікно, зігріваючи дитячі сердечка. А на подвір’ї весело гомонить шкільна родина. Саме в цей час усі заклади освіти нашої громади радо відчиняють свої двері для майбутніх першокласників.

🏫Зарахування до закладів освіти відбувається без проведення вступних випробувань та співбесід. Інформацію щодо зарахування до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Ірпінської територіальної громади на 2024-2025 н.р. розміщено на офіційних сайтах шкіл.

🧑‍🏫Рішенням виконавчого комітету Ірпінської міської ради №19 від 27.02.2024 р. «Про організацію роботи щодо обліку дітей шкільного віку та учнів в Ірпінській міській територіальній громаді» за закладами загальної середньої освіти Ірпінської міської територіальної громади закріплені території обслуговування. З ним можна ознайомитися на офіційному сайті управління освіти і науки Ірпінської міської ради (розділ «Учням і батькам», пункт « Територія обслуговування закладів загальної середньої освіти» або розділ «Управління освіти і науки», пункт «Територія обслуговування ЗЗСО»).

🙌Вступ до школи дуже важливий момент для дитини та її батьків. Тому бажаємо всім відкрити з радістю шкільні двері. Нехай ваше шкільне життя буде мирне, радісне та яскраве.

☎️Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (04597) 67-803.